lauantai 15. helmikuuta 2014

HOPEAAAAAAAAAA!!!!


Hieman katkera hopea, sisäkurvin olisi pitänyt pitää, mutta HOPEAAAAAAA!!!!! Heja Norge ;P

Suomi, Suomi, SUOMIIII !!!!


Lyö Kerttu niin, että Hannu jopa eksyisi...


Paina paina Aikkuuu!! :)


Kyllönen perkeles, HIIHDÄ !!!


Tänään tulee mitalii.......:))



Yön pimeinä tunteina tuli tutustuttua etukäteen tämän päivän ohjelmaan Sotshin olympialaisissa... Törmäsin siellä sellaiseen lajiin kuin naisten hiihto 4*5km, WOW!! Sieltä tulee tänään jalometallia... Mulla on sellainen tunne, että Aikun johdolla huhdotaan... jopa kultaa..

Norja on vahva, Ruotsi on kova... mutta... Norjalaiset ovat koko kisojen ajan olleet hieman alisuorittajia vaikkakin, joka hiihdosta on tullutkin mitaleita.. mutta jollain tavalla tasaisuus on puuttunut... Ruotsi on kova, mutta toisaalta viimeksi viestissä, kun katsoin telkusta niin Ida Ingemarsdotter (tms.) hyytyi aikas pahasti.. Siksi sanonta, joukkue on niin vahva kuin sen heikoin lenkki pitää hyvin paikkaansa... :))

Suomella ei ole mitään megatähtiä kuten Björgen, Kalla, Johaug, Falla jne.. Meillä on se tasaisuus... Tasaisuus on usein viestissä valttia vaikkakin samalla se tarkoittaa, että yksi alisuorittaja ja 4-5joukkoonkin voi olla hankala päästä...

...

Entisenä aktiiviurheilujana, joka näkyy enää vain palkintokaapissa... seuraan urheilua paljon.. SIIS PALJON.. Penkkiurheilu on perhokalastuksen jälkeen suurimpia "harrastuksia"... Livenä pelejä ja kisoja olisi kiva päästä katselemaan, mutta jotenkin ei tuu vaan lähdettyä... :/ ehkä vielä Salpausselälle tänä vuonna..

...

Palaillaan taas ensi yönä, kun meikäsläisen viimeinen yövuoro alkaa... sitten alkaakin koulutehtävien vääntäminen.. siis jatkuu.. :)

Olympialaiset.... oi oi oi, kuinka makeaa oli voitto Norjasta... !!!



Uijui, olipas mahtava työpäivä... Mikäs siinä yhdistettäessä työn sekä tv:n ja olympialaiset, aivan mahtavaa!! Tänään tuli seurattua tv:sä Leijonien lätkäpelin, oijoi.... :)) Ei nyt makeaa mahantäydeltä, mutta aikas mukavalta peli aika-ajoin näytti. Toisaalta vastus oli vielä VAIN Norja, mutt toisaalta yleensä olemme kisojen alussa vielä tapelleet maalinteko-ongelman kanssa myös jääkiekon "pieniä" maitakin kohtaan...

Oli mahtavaa saada idolin Teemu takaisin kehiin, eipä se Teemu montaa vaihtoa kentällä ollu ku laittoi jo kiekon reppuun.. Oijoi... Teemusta voisin vain jaella ylistyssanoja, joten lopetan tämän kappaleen tähän. :)

Pikku-Barkov loukkaantui... voi että... Harmittaa tosi paljon junnun puolesta, mutta myös itsekkeskeisesti ajateltuna ihan koko leijonien ja Suomen puolesta... :( toivottavasti aamun tarkastuksissa selviää, että pikku vamma joka ei haittaa pelaamista, elikkä pelkkä pieni "säikähdys" ennemminkin.. Aamulla ollaan viisaampia tämän suhteen, jos se vain julkisuuteen jaetaan...

Sunnuntaina on vastassa Kanada ja tää on kyllä varmasti jossain katsomassa peliä.. tod.näk kotistudio on pystyssä jo aamusta asti... meinaan aion muutaman kylmän kietaista naamaan sekä fanittaa kotisohvalla Suomipaita päällä... !!!

SUOMI, SUOMI, SUOMI... !!!

...

Päiväunilta herättyä heti vilkaisin päivän olympialaisten tuloksia. Voin kertoa, että olin hieman pettynyt itseeni että olin missannut IIvo Niskasen lähes täydellisen hiihdon, prkl.. Kaveri hiihtää itsensä koko maailman tietoisuuteen (aikuisten puolella) ja meikä missaa kyseisen kisan... Ihana valopikku Suomen miesten hiihdossa. Loistavaa IIVO !!! Tulen seuraamaan jatkossa tarkemmin kilpailujasi, P.S älä ota paineita siitä.. :)

...

Olen huomannut tässä viimeisenpinä päivinä, kun aktiivisesti olen blogiin jotain jonnin joutavaa rustannut, että kevään odottaminen on entistä hitaampaan ja uuvuttavampaa, kun täällä käy monta kertaa päivässä jotain kirjoittelemassa..

Toisaalta onhan tää vastapainoa kalastuksella, "huudella omia asioistaan kaikille", kun taas kalastuksessa "salataan kaikki tieto ja ottipaikat"... :))

Täytyy varmaan lähtee moikkaamaan joku päivä Ruotoon poikia ja haaveilemaan sekä hypistelemään kaikkea ostettavaa, jotta kevät ehkä tulisi nopeammin... :)) (ei ole mainos)... Olen vain saanut siellä todella hyvää palvelua ja opastusta, joten sen vuoksi tää on sellainen kantapaikka... :))

Ostettavien tavaroiden listan pituus vain kasvaa ja kasvaa, joten kun löytyisi vielä kunnon rahoitus harrastukselle... :)) Elikkä siis lottoamaan ja veikkaamaan, jos osuis iso potti kohdalle... NIIN iso, että jäisi rahaa myös perhokalastusvälineisiin... haha... :)

...

Ei muuta kuin vierailemaan tänne blogille... :) Mulla oli tarkoituksena markkinoida blogiani yks päivä kaikille kavereille ja tutuille, että oisin saanut 1000 kävijää päivän aikana vierailulle, mutta jäi vajaaksi hieman alle sadasta kävijästä.. :( Noh yritetään joskus toiste... NIIN JA MAINOKSIA SAA KLIKKAILLA !!! :))