torstai 21. helmikuuta 2013

Keskiviikko kääntyi torstaiksi... :)


Keskiviikkona taas tututtuun tapaan nukuttu pitkät päiväunet, joilla on varmistettu että täällä töissä ollaan hereillä ja skarppina... :) Noh skarpimpikin voisi olla... Hieman oon koulutehtäviä selaillut, mutta... Ei muutamaa riviä enempää ole jaksanut tehdä... Jaksaminen taitaa johtua kalastamisen vieroitusoireista... tai sitten ikuinen kevät väsymys...

Keskiviikko kääntyi sitten Torstaiksi... Minulle tämä tarkoittaa, että noin 6 tuntia ja alkaa pitkät vapaat niin kuin viime viikonloppunakin... :) Vapaata maanantai-iltaan asti... Ei paha, ei todellakaan... Mites teidän to-ma on sujumassa... Noh joku saattaa lomailla, mutta useampi tekee töitä... :)

Olen katsellut netistä GPS-karttapalvelua tukevaa rannekelloa... Ihan vain siitä syystä, että jos lapin reissu tuleekin tehtyä yksin niin pääsen takaisin sieltä... Varmaan ainakin kihlattu, kotijoukot, ystävät ja te lukijatkin toivotte ettei reissu ole yksisuuntainen... :) Katsellaan nyt mitä tässä tapahtuu...

Rinkkaa ja muita tarvikkeita olen netistä selaillut... hmm.. katsotaan.. varmasti sellainen vielä löytyy...

Noin kuukausi ja alkaa mun talviloma (2viikkoa). Lomalla on tarkoitus mökkeillä, eikä tehdä mitään muuta erikoista... Mökkireissu suuntautuu järven rannalle, joten taitaa loman sisältöön kuulua olemisen lisäksi avantouinti... :)

Hieman pari muutakin juttua on suunnitteilla, mutta katsotaan niistä myöhemmin.. ei huudeta tai ei saa kalaa... (vanhaa viisasta koutsia lainaten, eikä edes niin vanha...)