lauantai 15. helmikuuta 2014

Tänään tulee mitalii.......:))



Yön pimeinä tunteina tuli tutustuttua etukäteen tämän päivän ohjelmaan Sotshin olympialaisissa... Törmäsin siellä sellaiseen lajiin kuin naisten hiihto 4*5km, WOW!! Sieltä tulee tänään jalometallia... Mulla on sellainen tunne, että Aikun johdolla huhdotaan... jopa kultaa..

Norja on vahva, Ruotsi on kova... mutta... Norjalaiset ovat koko kisojen ajan olleet hieman alisuorittajia vaikkakin, joka hiihdosta on tullutkin mitaleita.. mutta jollain tavalla tasaisuus on puuttunut... Ruotsi on kova, mutta toisaalta viimeksi viestissä, kun katsoin telkusta niin Ida Ingemarsdotter (tms.) hyytyi aikas pahasti.. Siksi sanonta, joukkue on niin vahva kuin sen heikoin lenkki pitää hyvin paikkaansa... :))

Suomella ei ole mitään megatähtiä kuten Björgen, Kalla, Johaug, Falla jne.. Meillä on se tasaisuus... Tasaisuus on usein viestissä valttia vaikkakin samalla se tarkoittaa, että yksi alisuorittaja ja 4-5joukkoonkin voi olla hankala päästä...

...

Entisenä aktiiviurheilujana, joka näkyy enää vain palkintokaapissa... seuraan urheilua paljon.. SIIS PALJON.. Penkkiurheilu on perhokalastuksen jälkeen suurimpia "harrastuksia"... Livenä pelejä ja kisoja olisi kiva päästä katselemaan, mutta jotenkin ei tuu vaan lähdettyä... :/ ehkä vielä Salpausselälle tänä vuonna..

...

Palaillaan taas ensi yönä, kun meikäsläisen viimeinen yövuoro alkaa... sitten alkaakin koulutehtävien vääntäminen.. siis jatkuu.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti