perjantai 7. helmikuuta 2014

Unettomat yöt...


Moikka taas kaikki...

Tällä hetkellä meikäläisellä on päällänsä viikon vapaat elikkä ensi keskiviikko iltaan asti... Ihanaa!! Ohjelmassa on ihanaan vauvaan tutustumista, koulutehtäviä (paljon) ja ehkä yhtenä iltana perhonsidontaa... Toistaalta haaveilisin lauantaina lähtevän Helsingin perhokalastajien heittoharjoituksiin Helsinkiin, saas nähdä.. :)

Jotenkin kuitenkin on huomattavissa pieniä ongelmia nukkumisessa, joka varmasti pitkälti johtuu stressistä koulutehtävien suhteen... Edellis ja viime yönä herännyt klo.03, jonka jälkeen en saa enää nukutuksi.. Pyörin vain sängyssä eikä uni tuu, tämä on kuitenkin ainutkertaisia hetkiä mun elämässä.. Normaalisti nukahdan kun Uuno Turhapuro, silmät kiinni ja se on siinä.. nyt tuo "stressi" hieman painaa päälle...

Noh nyt kun ei uni tuu niin ajattelin tulla kirjoittelemaan hieman koulutehtäviä ja samalla kirjoittamaan tännekin muutaman rivin..

                                   ....................................................

Harmittaa paljon etten ole tehnyt tilastointia kaloista joita olen saanut.. Olisi mahtavaa lukea tai seurata kalojen määrää, kokoa jne... Nyt kuitenkin tein asiaan muutoksen... Aloitin tekemään ihan vain wordilla sellaista tilastoa, johon merkitsin kaikkia kalat vuoden 2011 jälkeen, joista minulla on faktaa kuva, mitan kanssa ja ehkä perhon...

Kuvia oli ehkä joista 20-30 kalasta (siis mitantäyttäviä).. Lisäsin ne tilastoihin ja lupaan sekä yritän vuonna 2014 jatkaa tätä tilastointia, jotta sitten vuoden päästä olisi faktaa jota on sitten kiva lukea ja todeta.. :) Tosiaan tilastointi koskee vain perhokalastusta... Perhokalastus on se "juttu", muut on vaan sellaista hupia kun perhokamat ei ole mukana tai en omista oikeita välineitä tilanteeseen... :))

Sattuuko jollain olemaan kätevää ohjelmaa tai valmista pohjaa esim excel tiedostoa, jonne on tilastointia tehnyt.. Saattaisin kokeilla myös sellaista, joten viestii jos sellaista löytyy... :)