tiistai 19. helmikuuta 2013

Arki alkanut eli maanantai on koittanut


Morjensta kaikille blogini lukijoille... On ollut tosi kiva huomata, että lukijoita on ollut runsaasti. Blogini on avattu noin 1,5viikkoa sitten. Lukijoita on ollut yhtensä lähes tulkoon 800!! Parhaimpana päivänä 158 lukijaa/vrk. Lukijoita on ollut 8 eri maasta, jotka ovat olleet kahdesta eri osavaltiosta. Tosi mukavaa... :) Kommentteja lukijoilta olisi mukava saada, mutta kaikki aikanaan... ;)

Viikko on taas alkanut, joka tarkoittaa että nyt vietän aikaa torstai aamuun asti enemmän töissä kuin kotona. Viikonloppu meni todella hurjalla vauhdilla, enhän mä edes ehtinyt tekemään mitään... Ihan tosissani, en juuri mitään... En sitomaan perhoja tai soittelemaan kavereilleni... Ainut mitä viikonloppuna tein oli... juhlimista, juhlimista ja... juhlimista... :) siis toisin sanottuna nautiskeltiin sivistyneesti viinaksia ja lauantai repäisin vähän enemmän... ;D

Tosiaan lauantaina ystävät veivät minut ja kihlattunut Grand Casinolle katsomaan Scandinavian Babes ja Hunks tanssiryhmiä. Paikalla esiintyi myös Mr President, sekä Käsityöläiset. Tosiaan päästiin paikalle vasta niin myöhään, että pimatsut olivat jo vetäneet show:n ja jäljellä oli nämä kolme muuta... Voin kertoo, että v...utti ja ketutti... Toisaalta nähtiinhän me puolialastomia miehiä, ketä kiinnostaa... NOT!! :) Paikalla oli eksynyt yleisöksi myös pari julkkista BB:stä... Toisen kanssa heitettiin ihan juttuakin ja kyseinen nainen osoittautui todella mukavan oloiseksi...!! Mikä kaikkien hauskinta, että hänen miesystävä oli serkkuni kaveri... :)) siis melkein sukua... vitsi vitsi... :) P.S Kiitos kullanmuruille, jotka reissun meille järjestivät... :) ja myös tälle seurueessamme olleelle komealle mieshenkilölle. ;)

Sunnuntai vietettiin kihlattuni kanssa kotona. Ohjelmassa oli pitkälti lepäilyä tulevaan viikkoa varten, herkuttelua sekä leffojen katselua... Olipa ihana sunnuntai... :)

Tänään en olekaan mitään muuta tehnyt kuin nukkunut, kirjoitellut reissulistaa sekä ulkoillut koirien kanssa... Tänään hieman ikävän puoleisia uutisia, että siskoni mies ei 100% varmasti lähde reissuun kanssani. Hän olisi halukas lähteä pyytämään taimenta/lohta, kun minä haluaisin puolestaan keskittyä pelkästään harjukseen... katsellaan nyt, että miten tämä päättyy (hän mietiskelee nyt asiaa viikon verran ja katsellaan sitten lisää). Reissun ajankohta tulee olemaan heinäkuun alku, kunhan nyt ensin selviää että kuka lähtee, kenen kanssa ja minne lähtee... :) Varmaa on se, että tämä tyttö lähtee reissuun... :)

Ostin itselleni kameran, jolla voi kuvata vedenalaista maailmaa, kalasaaliiden kuvia, tunnelma kuvia reissusta sekä videoina suurten kalojen väsytys taisteluita... Tää omistaa kameran ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2005... Edellinen hajosi Sveitsistä suomeen muuttaessa, muuttotavaroiden joukossa... :) Nyt siis on luvassa blogiinikin kuvia reissusta... Nyt kun saisi vielä kuvaajankin matkaan ettei tarvi itse kaikkia tehdä... Ei vaan... ;)