tiistai 26. helmikuuta 2013

Viikonloppu ohitettu ja uutta odotellessa... :)


Tosiaan viikonloppu meni, eikä tullut tehtyä juuri mitään erikoista. Levätty ja nautitta kotona olosta, rauhasta sekä tekemättömyydestä. Joskus pelkkä oleminen ilman minkäänlaisia tavoitteita tai suunnitelmia on aikas mukavaa. Sunnuntaina tuli käytyä Klaukkalan talvimarkkinoilla, joissa tuli törmättyä tuttuihinkin... Markkinoiden saalis oli muikku-rovo. njam... Sunnuntai iltana käytiin juhlistamassa kihlattuni äidin syntymäpäivä, jossa tarjolla oli taivaallista mutakakkua. NJAM!! Eli viikonloppuna tuli TAAS herkuteltua. AUTS :) . Antakoon sen anteeksi, raskas työ ja rankat huvit. Melkein olin juuri kirjoittamassa, että rakas työ ja rankat huvit. Todellisuudessa työ on todella mieluisa ja mukava. :)

Kalastusreissun suunnittelu polkee hieman paikallaan... Noh, toisaalta eihän sitä kaikkea tarvitse vielä tehdä. Noh, toisaalta ei meinaa malttaa olla suunnittelematta, kun joka kolmas asia mielessä on kalastusreissu ja sen suunnittelu. Elämä hukassa?? :) Olen hommaillut jo osan kamoista, mitä reissuun tulen tarvitsemaan. Muutamien tavaroiden osalta täytyy katsoa, että kelpuutanko "omat" kamat reissulle vai tarvitseeko ostaa uudet "ehommat".

Kalastuskuume nousee nousemistaan. Tänään maanantaina oli alunperin tarkoitus lähteä uittamaan perhoa, joka karkkilaan tai vantaankoskelle. Aamupäivällä pakkasta niin reilusti, että skippasin reissun. Seuraava mahdollisuus reissulle olisi torstaina, että nyt peukut ja varpaat on jo pystyssä pakkasen lauhtumisen toivossa. Eikö se joku sää ihminen jo ennustanut lauhtuvaa, jopa +5 tms. Sitten tää olisi jo menossa. :)

Huomenna aamun klo.9 jälkeen on ohjelmassa nukkumista, MM-hiihtojen seuraamista, nukkumista ja yövuoroon valmistautumista. Tässä välissä täytyy koiratkin ulkoiluttaa. Kyllä täytyy tarkkaan suunnitella päivärytmi, kun tuollaiset hiihdot ja muut sekaavat mun oman rytmin.

Ruoto kauppaan olisi tarkoitus mennä torstaina "shoppailemaan", sekä illalla Helsingin perhokalastajien iltaan. Siellä olisi nyt todella kiinnostava aihe: Lapin harjukset. Ei voisi parempaa aihetta juuri tähän hetkeen olla. :) Tuollainen olisi suunnitelmis ellei ihmeita tapahdu.