torstai 7. maaliskuuta 2013

Taas torstai ja alkaa VAPAAT!!!

Tosiaan torstai on koittanut ja viikon viimeistä työvuoroa jäljellä enää 4 tuntia, jippii... :) Kahta en vaihda kulta ja pitkät viikonloput... ;)

Yövuoro on mennyt perhoja sitoessa ja muutaman olen saanut ihan valmiiksi asti... Tinseliä yritin vääntää, mutta siitä tuli ihan kauhean näköinen... Voin kertoa, että minun kärsivällisyys loppui parin yrityksen jälkeen ja aloin sitomaan pintureita lapsin reissulle... Olen katsellut kuvia joidenkin todella siisteistä perhoista ja nyt tullut itselle alemmuuskompleksi... Noh, he ovat harjoitelleet ja paljon enemmän mitä minä... Ilman ei saa mitään muuta kuin korkeintaan flunssan ja kymmenen muuta tautia... :)

Tänään torstaina on ilmeisesti ohjelmassa perhonsitomista skypen kautta, sekä lepäilyä ja palautumista työviikosta. Huomenna lähden perhomessuille ja sekö vasta siistiä, toivottovasti siellä on paljon messualennuksia... TOIVON TODELLA... Lippu on saatu "lahjaksi", kiitos siitä!! :) Viikonlopun aikana en aio tehdä mitään, en mitään erikoista vaan fiilispohjalta... Ehkäpä voisin kuvitella, että siihen kuuluu sauna, hyvä ruoka, hyvä seura, leffoja, nukkuminen sekä cocacola... ;)

Lisään kuvia yöllä sitomista perhoista myöhemmin...