keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Tiistai ohitse -> väsynyt työntekijä...


Tiistai aamuna pääsin kotiin noin klo. 9.30. Kotona odotti jo ulospääsyä kaksi hirmua (rotikat), joiden vatsatkin jo hieman kurnivat. Aamu alkoi koirien viemisellä aamutarpeille ja sen ruoan antaminen. Tämän jälkeen oli mun vuoro ottaa aikaa itselleni ja mennä nukkumaan. Tiedossa oli suhteellisen aikainen herätys, koska iltapäivällä oli koululla tapaaminen... Herätyskello alkoi piippailemaan klo.14 jolloin täytyi nousta ja alkaa valmistautumaan koulua sekä töitä varten. Tiedossa oli siis pitkä päivä. Voin kertoa ettei ollut kaikkein mukavin tapa aloittaa tulevaa yövuoro "päivää" koululla, noh näin sen nyt oli mentävä... Ja suunta koulua kohden alkoi...

Koululla vietetty aikaa, jonka jälkeen jäikin tyhmät 2,5h luppoaikaa ennen töiden alkua... Käytin ajan kauppoja kierrellen mm. ruoto, musti ja mirri, hong kong ja partioaitta... :) Noh väsyneenä ja ajankulun takia "shoppailu" on luvallista... :D Mukaan tarttui joitain pikkujuttuja perhonsidontaan, sekä jotain kotiin... :)

Yövuoro on mennyt rattoisasti... mitä nyt voit kuvitella 3,5h tunnin yöunien jälkeen... :) Elikkä siis tämä tarkoitti, että kaksi yötä valvotaan 3,5h unilla ei paha... Noh, turnauskestävyyttä tässä on harjoiteltu, että tällainen ei ole ihan mahdottoman paha.. ja varsinkaan kun tietää, että klo.9 pääsee lähtemään töistä kotia kohti ja on lupa nukkua vaikka iltaan asti.. Siinä on porkkana, jonka avulla jaksaa ja jaksaa... :)

Nyt enää yövuoroa kolme tuntia jäljellä. Yövuoron aikana on mennyt yksi energiajuoma niin kuin normaalistikin menee, joten en nyt mitään älytöntä väsyä ole ilmaantunut... Kotona odottava nukkuminen kuitenkin jo haaveiluttaa, joten äkkiä tämä loppu aika menee... ja meneehän se kun aamu alkaa, joka tarkoittaa loppurutistusta... :)