perjantai 15. helmikuuta 2013

Perjantai ja vapaat taas alkaneet...


Heissulivei jokaiselle... :)

Ystävänpäivä on "juhlittu"... Hellittelin kihalttuani pienillä lahjoilla, ruusuilla, ruualla sekä tein hänellä tervetuliais drinksun. Oli ihanaa hellitellä sitä kaikkein tärkeintä... <3

Sain eilen illalla puhelun ystäviltäni, että olemme lauantaina menossa jonnekin katsomaan "babesejä"... Siis varmaan jotain tanssijoita, strippareita... En tiedä, mulle vain ilmoitettiin aikataulusta... Katsellaan mitä lauantai tuo tullessaan... :) Mä rakastan ja vihaan yhtäaikaa ylläyksiä, mutta katsellaan... Jos mun arvailut on lähelläkään oikeaa niin, ei vähäpukeisissa naisissa ole mitään vikaa... :)

Kalastusreissun suunnittelu etenee... Siskoni miesystävä on lähdössä reissuun mukaan, joten kalakaveri  on löytynyt... Toisaalta olemme molemmat uusia lapin kävijöitä, joten tottakai joku onnellinen saisi mukaansa kaksi innokasta perhostelijaa... :) Jos vain haluaa oman reissunsa kanssamme jaa'ta... :)

Olen saanut joiltain lukijoitani vinkkejä listaan, mitä tarvitset mukaan kalastusreissulle lappiin... Kiitos vinkeistä, tottakai lisääkin niitä saa laittaa... :) Reissuun tarvittavia kamppeita tarvitsee ruveta ostamaan, jotta ei tarvitse kaikkia kamoja yhdestä palkasta ostaa... Toki lainaan lähipiiriläisiltäni kamoja, jotta ei IHAN kaikkea tarvitse ostaa... Kahden vavan mukaan ottaminen oli IHAN loistava ajatus... Ei todellakaan tullut mieleen, mutta voinpa kertoa ettei hymyilytä jos 20km vaelluksen jälkeen jäljellä on vain rikkoutunut vapa... prkl, voin kuvitella fiilikset... :)

Tänään perjantaina tai huomenna lauantaina on ohjelmassa perhonsidontaa (harjusperhoja)... Rasiat ovat jo aikas täynnä, mutta ei perhoja ikinä liikaa ole... Jos jolloin on hyviä perhoreseptejä lapin reissulle niin saa toki suositella... Tietenkin... :)

Blogillani on ollut yllättävän paljon lukijoita... On ihana jaata ajatuksia muille kalastuksen vieroitusoireiden kärsivien kanssa... Eikö se vertaistuki ole kaikkein paras helpotus tuskalle... :)

Uusia kalakavereita ja tuttuja ilmaantunut... Ei kalakavereita ole ikinä liikaa... (P.S Ville kyllä mä lähden sun kanssakin kalaan, don't worry)... :)