perjantai 8. helmikuuta 2013

Houkutteleva ehdotus taisi jäädä vain haaveeksi....


Täällä ollaan hieman mielimaassa... Rehellisesti sanonuttuna harmittaa... Toisaalta tiedän, että lähden tuollaiselle (haavereissulle), joskus toisella kertaa... Ellen: voita kohta lotossa, tai löydä sponsoria (2000e), että sillee... :)

No ei kannata tuota reissua enää miettiä vaan keskittyy tuleviin ja niihin haaveisiin, jotka tulee toteutumaan... Eiks niin? Mitä sitä turhaa tuollaisilla vaivaa päätään, kun kaikkee uutta ja mahtavaa on vielä edessä... Niin ja onhan mulla todennäköisesti elämääkin elettävänä vielä ainakin 60vuotta. :) Nuo elämän viisaudet tuli kihlatulta eilen illalla, kun mieli oli vielä enemmän maassa... Tänään on kuitenkin ollut jo paljon parempi päivä...

Kohta puolin ystäväni tulee hakemaan minut ja menemme heile kihlattuni kanssa viettämään iltaa... Ilta tulee menemään juttelun, perhonsidonnan, saunan ja parin lonkeron/cocacolan merkeissä... :) Mikä ihana ilta tiedossa... :)))

Ai niin tosiaan lapin kalareissusta olen nyt jauhanut aikas monta kertaa ja aika monelle foorumille, eli jos löytyy kalakaveri lapin reissulla niin ilmoittautuu NYT!! :) Sitten pääsisi alkaan suunnittelemaan reissua ja anomaan lomia kyseisille päiville...!! KÄSI YLÖS SIELLÄ TAKARIVISSÄ ;)