maanantai 11. helmikuuta 2013

Maanantai on koittanut...


Eilen illalla oli minulle hieman suru puserossa, kun tiesin että todennäköisesti tulen rakkaani seuraavan kerran näkemään vasta torstaina illalla... Olemme aikaisemminkin olleet erossa toisistamme useita päiviä, mutta jokainen kerta tuntuu aina yhtä ikävälle... Se mikä ei tapa vahvistaa ja tällä kertaa meitä ja meidän rakkautta... Sitten asiaan.... :)

Maanantai tarkoittaa minulle totuttuun tyyliin työviikon alkamista. Tästä se alkaa kolmen yön yö putki. Rytmitys on niin, että menen töihin illalla klo.20  ja pääsen aamulla klo.9. Tällaiset päivät ma, ti ja ke elikkä tämä tarkoittaa sitä, että torstai aamuna klo.9 loppuu työ putki ja alkaa loppuviikon vapaat... Ei paha, eihän? :) Yövuoroissa tarkoitus sitten on edistää opiskeluani, jotta joskus on päivä että valmistun... Tämä viikko on muutenkin erityisen paha, koska minulla on työn lisäksi vielä kaksi puolikasta koulupäivää... Ensimmäinen tänään ja toinen keskiviikkona iltapäivällä... että tällee...

Nyt perhojen sitominen jää hieman tauolle, mutta jatkan taas torstaina kun työviikko on ohitse... Olen aikaisemmin sitonut perhoja yövuoroissa, mutta nyt on rästiin jääneitä koulutehtäviä joiden kanssa täytyy ahertaa... Tänään varmaan kokoan työvuorossa teen hieman listaa millaisiin materiaaleihin ja tarvikkeisiin täytyy satsata, jotta perhonsidonta jatkuu entiseen malliin... :)

Ai niin on ollut tosi mukavaa, että muutamat ystävälliset ovat kommentoineet tai laittaneet viestiä koskien lapin kalastusreissua tai muita kysymyksiä/vinkkejä perhokalastusta ajatellen.. Kiitos tuhannesti!! Jatkossakin palautetta saa/ ja pitääkin antaa :)

Palaillaan... ja hyvää alkanutta viikkoa kaikille....... :)