tiistai 12. helmikuuta 2013

Rahaa kuin roskaa, NOT!!


Maanantai-tiistai yö on pimeimmillään. Yövuoroa on jäljellä noin 5 tuntia ja takana jo 8 tuntia. Koulutehtäviä oon tehnyt alkuyöstä, mutta nyt ei enää järki toimi tai ainakaan se ei ole terävimmillään... Kaverin sanoja lainaten, 'mulla taitaa olla pää jäässä'... Tällöin kaveri tarkoitti hieman eri asiaa, kun mitä minä nyt tarkoitan... Todellisuudessa olen vähän saanut tehtäviä tehtyä, mutta nyt on yön kiintiö ihan finito... :)

Olen hieman tarkastellut viime päivinä perhonsidonta laatikostoani ja havainnut, että hävikkiä on tapahtunut... Tässä tapauksessa koukuista on tullut perhoja ja toivottavasti kalastavia sellaisia... Sen näkee sitten keväämmällä, kun pääsen niitä uittamaan harjusten, taimenten ja kirjolohien edessä... :) Tosiaan alkaa olemaan pakki tyhjentynyt, joten tarvitsee hieman ostaa lisää "osia" pakkiin... Ostoslistalla tulee olemaan niin koukkuja, dubbing materiaaleja, foamia, polypropyleenia, kuulia jne... Aijai rahaa menee, noh sitähän on kuin roskaa... Tai siis roskia taitaaa olla enemmän... :) Näiden lisäksi täytyy perhorasioita hommata, koska kirjaimellisesti uusille perhoille ei ole tilaa enää olemassa olevissa rasioissa.

Ai niin tosiaan ostoslistalla on myös perhokalastukseen soveltuvat aurinkolasit... Täytyisi olla polaroidut... Merkkinä voisi olla tyylikäs ja makea Oakley.. Onko jolla kulla suositella joitain tiettyjä??? Mitä muuta minun ostaessani kannattaa ottaa huomioon? Toivoisin vinkkejä ja ideoita...

Perhokalastajan Harjus: Olen ostamassa tälläistä kirjaa... Onko joku lukenut kirjaa? Mitä olette pitäneet? Muitakin kirjoja saa suositella... :)