keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Suunnitteilla olevat kalastus tapahtumat 2013


Suunnitteilla on paljon erilaisia reissuja:

Perhokalastusmessut Tampereella 13.-14.4.2013

Kesäloma Vol 1 17.-24.5.2013 (kalastusta Isojoki-Lapväärinjoella, lapissa tai keski-euroopassa)  Loman tarkka-ajankohta vielä hieman auki.

Perhokalastuskurssi Pomarkussa 25.-26.5.2013 (samalla tutustumaan tulevaan kilpailupaikkaan)

Perhokalastusta arjen ympärillä Etelä-Suomen vesillä kesä-heinäkuussa mm. Karkkila, Vantaankoski, Vanhankaupunginkoski jne.

Kesäloma Vol 2 joskus heinä-elokuussa (kalastusta Isojoki-Lapväärtinjoella sekä viikonloppureissu Huopanankoskelle. Loman tarkka-ajankohta vielä hieman auki.

Naisten perhokalastus SM-kilpailut  Pomarkussa 16.-18.8.2013

Elo-syyskuussa kalastusreissu pohjoiseen suurharjuksen perässä... :) Reissun tarkka-ajankohta vielä hieman auki.

Tästä listasta voi poistua joku tapahtuma, mutta samalla reissuja voi tulla lisääkin... (jos emäntä antaa luvan) :)

Uusi blogi auennut ja sitä jatkossa kirjoitan minä (Petruska)



Morjesta vaan kaikille!!

En tiedä mistä sain idean lähteä kirjoittaan blogia, koska kirjoittaminen ei ole mun juttu. Jostain kuitenkin sain innostuksen blogin tekemiseen ehkäpä oli joidenkin kalastajien blogit, koska niistä oli tosi siistiä lukea heidän kalastusreissuista. Kirjoittelen blogiini, kun menemisiltäni kerkeän... Pääpaino kuitenkin blogin sisällöstä tulee olemaan kalastusreissuilta, jota varten täytyy varmaan hommata kamera ettei tarvi iPhonee uittaa sateissa... :)

Kerronpa vaikka hieman itsestäni: Olen 32-vuotias perhokalastusta harrastava nainen Etelä-Pohjanmaalta, joka on salibandyn tuomana päätynyt Seinäjoelta, Vantaalle ja Sveitsin kautta Nurmijärven Klaukkalaan. Opiskelen työni lisäksi ammattikorkeakoulussa, joten kiirusta ja aikatauluja tuppaa olemaan. Perhokalastus on ylivoimaisesti tärkein harrastukseni.

Olen harrastanut perhokalastusta vuodesta -92, mutta lopullisesti perhokalastukeen hurahdin vuonna -96. Olen itsekseni opiskellut perhokalastuksen saloja ja samalla myös hieman perhonsidontaa. Perhojen tekemisen taito on edelleen alkutekijöissä, mutta eikö se tärkeintä ole että yrittää/on yrittänyt tehdä. Hyvä ystäväni (PARAS) on aloittamassa tänä vuonna myös perhokalastuksen, joskin hänellä on perhonsidonnasta enemmän kokemusta kuin minulla tai ainakin perhojen laatu voisi viitata siihen suuntaan.

Tällä hetkellä kalastalen pääasiassa kirjolohta ja taimenta Vantaankoskella, mutta tänä vuonna olisi hieman tarkoitus laajentaa kalastusaluettani Vanhankaupunginkoskelle sekä Karkkilaan. Tänä vuonna olen kyllä suunnittelemassa muitakin kalareissuja mm. Pomarkku Kynäskoski, Isojoki-Lapväärtinjoki, Huopanankoski sekä suurimpana haaveena kalastusreissu pohjoiseen jättiharjuksen perässä. Kalapaikka on hieman auki ja kalakaveri reissulta puuttuu, mutta Lätäseno, Poroeno, Rommaeno olisi suuntaa antava suunta. Myös kalapaikka suosituksia otetaan vastaan... :)