keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Tiistai viuhahti ohi ja keskiviikkoa jo viedään...


Tiistai toivoa täynnä oli ihan normipäivä minun alkuviikko kalenterissa. Pääsin tosiaan tiistaina klo.9 töistä, jonka jälkeen alkoi kotimatka... Tällä kertaa poikkeuksena ajoin matkahuollon kautta kotiin... Siellä oli pienilähetys 1m*1,2m paketti. Pakettiin oli tungettu meidän jäkimmäinen säkkituoleista... :) Nyt meillä on kotona kaksi XXL kokoista fatboy-säkkituolia, täytyihän sitä molemmille tilaa omat ettei tarvi riidellä... ;) Rehellisyyden nimissä en edes säkkituolia ehtinyt kokeilla, kun jo olin menossa nukkumaan... Nopeasti ehdin syödä aamupalan, jotta uni maistuu paremmin... :)

Heräilin iltapäivällä niin kuin normaalisti ja sitten mentiin hieman takapihalle leikkimään koirien kanssa. Leikkimisen jälkeen jätin vielä koirat pihaan keskenään ja menin tietokoneen ääreen katsomaan kaikki "päivän vakiot" (perhokalastajat.net, mailit, ruoto.fi, oma blogi sekä iltalehden/iltasanomat). Sen jälkeen alkoikin pitkälti haaveilu... :) on ihanaa kun on jotain mitä odottaa NÄIN paljon... Ihan sellainen pikkulapsi fiilis jouluaamuna, mutta nyt vain odotan hieman lämpöisempiä ilmoja, kevättä ja kesää... :)

Nyt yövuorokin on jo vaihtunut keskiviikkoon... aijai, kun viikot menee nopeasti... toisaalta kultaa ikävöidessä se ei aina tunnu siltä... Mä oon kyllä kanssa sellainen "itkupilli".. Oli jo surupuserossa kun en meinannut ehtiä näkemään kultaa ennen töihin lähtöäni... Ei oo reilua, mutta oma valinta.. noh yhteiset vapaat viikonloput on sen arvoisia... :) :)

Pian aloitan selailemaan ruoto.fi sivustoa niin tietää, mitä menee hakemaan palkkapäivänä... Perhonsidonta materiaaleja ne pitkälti on, kun alkaa tarvittavat "ainekset" loppuun... :) Samalla kuuntelen netistä NHL peliä Detroit-Nashville... On tää urheilu-/kalastushullun elämä rankkaa... Su loppui ampumahiihdon MM-kisat ja torstaina alkaa hiihdon MM-kisat... Niin siistiii.......... :)