perjantai 22. helmikuuta 2013

Kuvia Vantaankoskelta...


Tässä muutama kuva eiliseltä elikkä 21.2.2013 n. klo.10.30. Joki on paikoin kalastettavissa. Joen yläosa on vielä enemmän jäässä. Koviten virtaavat kohdat on auki, mutta hankalasti kalastettavissa. Ehkäpä täytyy poiketa joella joku päivä... :) Karkkilaankin olen kalaan lähdössä ensi viikon loppupuolella, kun kelit hieman vielä lämpenee (sää ennustus ainakin sellaisia luvannut).










Torstai meni viuhahti ja nyt aloitetaan perjantai... :)


Torstaina aamulla pääsin töistä... Itse yövuoro meni suhteellisen helposti, mutta sitten aamusta-iltaan kärsin kovista vatsakivuista... Seurasin hieman hiihdon MM-kisojen sprinttejä... Oli kyllä tulos aikamoinen pettymys odotusten osalta, mutta miesten puolelta oli yksi iloinenkin yllätys... Olikohan paineet hiihtäjillä liian kovat, vai meidän odotukset liian isot... Yhtä ja sama, tulos oli tämä... Onneksi kisoja on vielä jäljellä, jotta näemme tuleeko sitä mitalia...Toivon tosissani että mitsku tulee...:) En hirveästi ehtinyt nauttia vapaasta torstaista, mutta nyt hyvin levänneensä jaksaa taaas nauttia perjantaista... :)

Tänään perjantaina on ohjelmassa kodin siivous... Onhan munkin hoidettava oma osa kodin taloudenhoidosta ja nyt se on aina torstain siivouspäivä... Tällä kertaa se vaihtui perjantaiksi, koska eilen en ollut siivouskuntoinen... Noh tänään se on sitten edessä... :) Päivän aikana katson hieman, urheilua, sidon muutaman perhon sekä suunnittelen kalastusjuttua ja paria muuta ylläriä... :)

Illalla puolestaan on edessä herkuttelua (juustolautanen ja valkoviiniä, viinirypäleillä) njam :) Onhan mulla seuranani ihanaa ihanampi kulta, sekä kaksi karvakuonoa...