torstai 30. tammikuuta 2014

Pitkästä aikaa... :)


Moikka moi!!

Pahoittelut etten ole ehtinyt kirjoittaa tänne "blogiini" mitään... Keväällä, kesällä ja syksyllä ollut tosi kova kiirus, joten hyvä kun on ehtinyt nukkumaan koulutehtävien ja töiden välissä... :)

Meikäläisellä menee elämässä kaikki asiat yhtä hyvin kuin aikaisemminkin, joten sillä rintamalla ei ole muuttunut mitään... <3

Viime keväänä olen käynyt perhokalastuskursseilla 2 kertaa), jossa olen halunnut syventää osaamistani perhokalastuksesta. Minun kohdallani se on pitkälti ollut keskittymistä perhonsidontaan sekä olen ehkä (?) siemaillut samalla sivussa napanderia.. :)  Tosiaan nämä leirit ovat olleet pelkästään naisille, joten olen päässyt tutustumaan toisiin naispuolisiin, jotka perhokalastusta harrastavat... NIIN SIISTIÄ!! Ohjaajat ovatkin ollut miehiä, joidenka korvia on punoittanut meidän naisten jutut, haha.. Olen näissä kekkereissä tavannut aivan upeita ihmisiä, kiitos pörhöstäjät.... :)

Reissuni lapin kalavesillekin onnistui. Matkaseura jäi lopulta puuttumaan ja  lähdin reissuun yksin. Olin viikon verran Lätäsenolla, Enontekiöllä. Reissu oli mahtava vaikkakin ennätys harjukset jäivät saamatta...
Reissun saavutukset:
- Menetetty peukalon kynsi
- katkennut vapa
- kahdeksan yötä teltassa kesämakuuspussissa, oli muuten pikkaisen vilu.
- puljaaminen sillee, että KAIKKI kerrastot kastuivat... että sillee.. tämän jälkeen satoi vain kaatamalla, joten en saanut niitä kuivaksi vaan elin märkien vaatteiden kanssa viimeiset 48h kalastaen.. nukkumaan en mennyt ettei tuu vaan kylymä.. (hullua) :)

Reissu oli ikimuistoinen ja tämä reissu saa jatkoa varmasti.. ai niin ketään en koko kalastusviikolla nähnyt, muutamille vilkutin joen toiselle puolen, mutta siinä se... :) eli samalla puolen jokea ei ollut muita kuin minä, tai ainakaan samoilla alueilla..

Kävin osallistumassa myös naisten perhokalastuksen sm-kisoihin, jossa myös hieman menestystä tuli. Tavoitteet ovat korkealla tulevaa vuotta ajatellen, jos sellaisia kilpailuja edes tulevana kesänä järjestetään..