torstai 13. helmikuuta 2014

Hyvä Suomiiiii!!!!



Loistavaa Suomi!!! Ensimmäinen peli on AINA hankala, joten tärkeintä oli pisteet ei tulos... Onneksi tuli voitto, se tärkein asia.. :))

Ihanaa kuulla uutisia, että Teemu on kunnossa ja pelaa vielä olympialaisissa, SIISTII!!! :)

Hyvä Suomi, mun sydän sykkii teille/meille !!! <3

Teemu loukkaantui... :/ hope not...


Toivotaan että Teemu palaa kehiin kohta eikä vamma ole paha vaan hieman säästellään toisessa erässä.. Voi paska, nyt hieman ketuttaa ihan perkuleesti... :/

3,2,1 NYT!!!

Nyt kaikki tv: ääreen... :D

Tänään se alkaa, se pitkään odotettu....



Tänään on sitten se päivä, jota olen odottanut kuin kuuta nousevaa.. Olympialaisten jääkiekko (miehet)... Huomenna suurin esikuvani urheilussa Teemu Selänne astuu kehiin ja vielä kapteenina... <3 Teemun viimeiset Olympialaiset, joten voin kertoa etten näitä kisoja ole missamassa..

Olen seurannut kaikki Suomen naistenkin matsit, ei sitä... Mutta siellä ei ole Teemu Selännettä... Vaikkakin Karvinen on ollutkin todella tehokas ja Rätykin on ollut loistava niin kyllä sen Teemu on se juttu... Respect Teemulle upeasta urasta... !!!!!!!

Teemu ei välttämättä ole enää ihan yhtä tehokas kuin nuorempana, mutta toisaalta kovissa paikoissa mitataan kokemusta ja se yksikin maali tai syöttä voi olla juuri se joka pelin MEILLE ratkaisee !!!

Suomi kohtaa aamulla Itävallan ja voin kertoa, että kun aamulla töistä pääsen niin tämän tytön pää ei painu tyynyyn ennen kuin 60min on täynnä, se muuten on varma jos joku... :)) Peli alkaa klo. 9.45 ilmeisesti, onneksi työvuoro loppuu sillee, että ehdin syödä vaikka aamupalan peliä odotellessa...

On ollut mahtava lomaviikko kaiken kaikkiaan... Olympialaisia olen katsellut sellaset rapiat 8-10h päivässä, tervettä?? No ei todellakaan, mutta toisaalta tälläisia tapahtumia on vain niin harvoin... :))

Ja tuleehan siellä aamupäivällä vielä naisten 10km hiihto, sieltä mä odotan mitalia... Toivottavasti sellainen tulee...... :) Voin kertoa, että on hieman hankala missata tälläistäkään lajia, mutta kyllä on välillä nukuttavakin.. Noh katsellaan sitten miten se uni oikein tulee silmään, jos edes tulee.. :D


P.S Klikkailkaa noita mainoksia... Saan niistä hieman "bonuksia"... Kiitos ja Kumarrus kaikille !!! <3