tiistai 16. huhtikuuta 2013

Moikka moi kaikille, siis ihan jokaiselle...


Mitäs teille lukijoille kuuluu??? Ensin pitää pahoitella, että olen kuukauteen kirjoittanut yhden yhtä juttua... Pienessä aikaa on tapahtunut paljon asioista, itseasiassa todella paljon... Monet ihmiset ovat kyselleet, että onko mulla kaikki hyvin kun minusta ei ole kuulunut mitään tai blogiin ei ole tullut yhtä ainutta päivitystä... Kaikki on hyvin... :) Don't worry...

Kuukauden aikana olen ehtinyt viettää lähes kolme viikkoa lomaa... Lomalla kävin tapaamassa rakasta ystävää Virossa sekä samalla reissulla juhlistettiin vuosipäiväämme kihlattuni kanssa... Tämän lisäksi olen viettänyt lomaa mökkeillessä, johon on kuulunut saunominen, avantouinti, pilkkiminen ja puutyöt... :) IHANA LOMA, KERTA KAIKKIAAN!!!

...

Paluu arkeen ja työntekoon on taas tapahtunut... Nyt taas normaalilla tahdilla töitä niin kuin ennen lomaakin... :) Yritän ehtiä kirjoitella jotain paljon useammin, mitä nyt viime aikoina... :)

...

Viikonloppuna tuli kyläiltyä kaverilla sekä olin rakkaan ystävän kanssa Ylöjärvellä perhomessuilla... Reissulla tuli kokeiltua elämäni ensimmäisen kerran kahden käden heittovapaa ja se näytti kuulemma todella kamalalle... Muutaman ihmisen erilaiseten/samanlaisten vinkkien jälkeen heitto onnistui edes joka kolmannella... Spey heittoa hieman harjoittelin heittämään, hankalaa se oli... :) Vapa oli sillee hieman pidempi kun normaalisti, mitä olen kädessä pidellyt... (muistaakseni 15jalkaa) huh huh.. omat vavat ovat kaikki aina olleet 9 jalkaisia, jota pidempää en ole edes eläissäni testannut... :)

Kalastusloma nro 1 lähestyy huimaa vauhtia, jippiii... :) se koittaa toukokuus puolen välin tienoilla... :)