torstai 7. helmikuuta 2013

Kalakuvia vuosilta 2011 ja 2012


Tässä on muutamia kalakuvia viime ja sitä edellis kesältä. Täytyy pahoitella että kalat joista mulla on kuvat on sellaista perusmassaa, koska en omista kameraa ja kuvat on otettu puhelimella kun on muistettu ja ehditty. Mutta kamera on ostoslistalla, joten ensi kesän kaloista ja kuvista saatte nauttia enemmän... :)

Ai niin mun ennätyskaloistakin on kuvia jossakin kotipaikkakunnalla, mutta ne täytyy etsiä ensin. Ne meinaan ei ole digitaalisessa muodossa, vielä... :) Ikävä on se, että mun ennätysharjuksesta ei ole mitään kuvaa olemassa. :( Noh kun ensi kesänä teen uudet enkat harjuksen suhteen niin ei se enää sitten haittaa. :)



Tässä nyt muutama kuva Vantaankosken saaliista:


Pari pullukkaa kirjolohta.

Ruokakala saatu kotiin.

Oikea possu, on tainnut rehu maistua.

Pari kirreä lisää.

Uunikala on saalistettu.

Nätti taimen, joka pääsi vapauteen kasvamaan...


Todella huono syönti ja päivän saldo yksi kala... prkl, LAHNA!!




Pari kuvaa Isojoen saaliista:

Isojoen perus harjus.

Neljä nättiä harjusta kotiin vietäväksi.

Vuoden 2012 suurin harjus. Ihan nätti kala.

Kaksi komeaa harjusta.

Houkutteleva ehdotus...


Torstai aamu pikkuhiljaa alkaa valkenemaan... Viikon viimeisessä työvuorossa (yövuorossa) katselin sähköpostia jonne olin saanut viestiä... Sain todella hienon ehdotuksen kesän kalareissun varalle... Nyt täytyy hieman miettiä, pureksia, pohtia ja selvittää.... Olen hieman salaperäinen, koska kaikki on täysin auki joten en viitsi puhua edes ääneen vielä asiasta... Katsellaan... Parin päivän päästä luulisin olevan hieman viisaampi kyseisen reissun suhteen... :))

Tosiaan niin kuin kerroin, että viikon viimeinen työpäivä. Ohjelmassa on viikonlopulle unta, perhonsidontaa ja haaveilua kesästä ja kalastusreissuista... Ilman haaveita ja unelmia sinulla ei ole mitään, joten haaveilu ja unelmointi on tervettä... Ohjelmassa on myös rauhallisia koti-iltoja, laatuaikaa vaimokkeen kanssa ja tietenkään pikkuvauvoja unohtamatta (ihanat rotikkani)...

Ai niin tosiaan, kun viime yön univelat on nukuttu ja koti on siivottu kuntoon, on aika alkaa taas sotkea... Meinaan perhonsidontavälineet tulee esille, jotta ei pääse perhot kesällä loppumaan... :)